Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

MacBook Air 13 inchi - sub 4000 de lei
Autor: Alina Margica

MacBook Air 13 inchi - sub 4000 de lei

E drept ca titlul este ajutat de oferta din prezent si, chiar daca pretul este 3999.99 lei, m-am gandit ca e un cliseu dragut.

E un pret mai mult decat decent pentru un produs Apple care concureaza cu un telefon mobil.

Laptopul la care fac referire este cel de 13 inchi cu procesor Intel Dual Core i5 din generatia a 5a ce lucreaza la o frecventa de 1.8 GHz. Te bucuri de 8 GB de memorie si un SSD de 128GB. Pentru un laptop care nu este dedicat jocului, placa grafica Intel HD Graphics 6000 este mai mult decat suficienta.

Ce este interesant si motivul pentru care as cumpara acest laptop este durata de functionare a bateriei cu o singura incarcare: pana la 12 ore, atentie, nu folosind Notes pentru a scrie, ci in modul de redare filme din iTunes.

Apple MacBook Air 13 este clar facut pentru a-l lua cu tine cam peste tot, este un laptop usor avand numai 1.08 kg si este foarte subtire, avand doar 1,7 cm

Cei de la Apple au fost atenti si la mediul de stocare flash ce este de 17 ori mai rapida decat in cazul unui hard disk cu 5400 rpm.

Beneficiezi de 2 porturi Thunderbolt 2, de doua ori mai rapide decat generatia anterioara si inca 2 porturi USB 3.0.

Ecranul este retroiluminat Led, avand o grosime de numai 4.86 milimetri, si o rezolutie  de 1440 x 900 pixeli.

Restul sunt specificatii cu care te poti mandri, de la camera FaceTime HD 720p si pana la faptul ca MacBook-ul Air este echipat cu 2 microfoane. De exemplu, in cazul in care folosesti Dictare microfoanele creaza un fascicul adaptiv de sunet care se ajusteaza inteligent pentru a detecta vocea ta si nu galagia din jur.

Tastatura iluminata si tracjpadul cu gesturile Multi-Touche sunt adaugate sa-ti faca viata mai usoara, fie ca folosesti 1 deget sau chiar 4.

Asadar, MacBook Air 13 este un excelent dispozitiv ce poate fi folosit foarte mult timp fara a fi dependent de priza, atat pentru editare foto cat si pentru email, internet sau mesaje text, de ce nu.

Search

Articole Recente

Etichete

;