Loading...

FREE NOW, curse gratuite celor care merg sa se vaccineze Ómpotriva Covid-19.

  • FREE NOW, curse gratuite celor care merg sa se vaccineze Ómpotriva Covid-19. Imagine 0

FREE NOW, una dintre companiile europene, prezente si la nivel local, care ofera servicii mobilitate, se implica în lupta împotriva Covid-19. Astfel, compania va oferi curse gratuite celor care merg sa se vaccineze împotriva Covid-19.

Pasagerii care calatoresc în urmatoarea luna catre sau dinspre un centru de vaccinare din orasele în care este disponibila aplicatia FREE NOW primesc contravaloarea curselor platite cu cardul sau un voucher valoric pentru cursele achitate cu numerar, în limita a 18 lei per cursa.

Fiecare pasager poate beneficia de 2 curse gratuite care au ca destinatie sau punct de plecare un centru oficial de vaccinare din orasul lor. Pentru soferi, cursele se desfasoara normal, valoarea lor fiind achitata integral.

Ce trebuie sa faca pasagerii pentru a beneficia de cursa gratuit? FREE NOW
Calatoresc cu FREE NOW catre sau dinspre unul din centrele oficiale de vaccinare din orasul lor
Transmit detaliile despre curse, împreuna cu dovada vaccinarii prin completarea formularului disponibil pe pagina https://support.free-now.com/hc/ro/requests/new, precizând ca solicita rambursarea calatoriei pentru vaccinare
FREE NOW returneaza contravaloarea curselor platite cu cardul sau ofera vouchere valorice daca plata s-a facut în numerar.

Comentarii

Stiri la zi!

Acasa /  Stiri la zi! /  FREE NOW, curse gratuite celor care merg sa se vaccineze Ómpotriva Covid-19.