Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Aplicatie de trafic in timp real, transport in comun sau parcari vizibile din aplicatie
Autor: Alina Margica

Aplicatie de trafic in timp real, transport in comun sau parcari vizibile din aplicatie

Primariile din marile orase au dezvoltat diferite aplicatii care faciliteaza accesul la informatie, incepand de la traficul in timp real, pana la aplicatia de loc de parcare prin care, un utilizator poate anunta un loc liber.

Cum functioneaza? Cat se poate de simplu. Posesorii de locuri de parcare din Cluj Napoca pot anunta prin aplicatia YE Parking cand pleaca de acasa si in ce momente ale zilei locul lor de parcare este liber. Astfel, ceilalti soferi vor sti cand locul de parcare este liber.

Tot in Cluj Napoca, regia de transport a orasului a realizat in regie proprie o aplicatie prin care se poate stabili traseul cel mai scurt intre 2 puncte din oras, numarul statiilor si unde sa coboare. De asemenea, aplicatia permite utilizatorului sa achite pretul biletului, prin cateva clicuri.

Nu departe este si Primaria din Oradea care a implementat o aplicatie prin care cetatenii pot semnala probleme in oras, de la gropi pana la gunoaie aruncate la intamplare.

In acest moment, in Capitala, singura primarie care a inceput digitalizarea este cea a Sectorului 3, care a dezvoltat de asemenea o aplicatie prin care se pot semnala probleme, avarii, distrugeri si alte probleme. 

;