Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

De ce sa cumperi Roborock 2, cu wi-fi si mop inclus?
Autor: Alina Margica

De ce sa cumperi Roborock 2, cu wi-fi si mop inclus?

Una dintre cele mai bune inventii alte tehnologiei, care iti salveaza timpul, este aspiratorul Roborock 2, cu functie de mop inclusa, cu wi-fi si autonomie la baterie de 2 ore.

Pe langa faptul ca odata programat sa plece singur zilnic, scapi de rutina de seara a datului cu matura. Noi, care avem si caine, avem un castig in plus, pentru ca aduna parul imediat.

Spre deosebire de alte aspiratoare sau dispozitive cu rotire a periilor, avand cea mai mare problema parul care le blocheaza, la Roborock 2 nu am intalnit pana acum aceasta problema. Testat deja mai bine de 8 luni.

Un alt atuu ar fi ca aduna praful foarte bine. Am experimentat recent odata cu renovarea baii care a generat un haos total in casa, dar Roborock a adunat incredibil de bine. Nu va asteptati sa faca minununi, dar pana ajungi sa strangi peste tot si sa dai cu mopul, vei aprecia foarte tare ca "ceva" strange praful din renovari in proportie de 80%.

Aspiratorul l-am cumparat de aici - recomand sa il bagati la favorite ca sa fiti notificati atunci cand ii scade pretul. Un pret corect ar fi in jur de 1900 de lei, deci daca il vedeti mai scump, puteti astepta o oferta. Altfel, sistemul de rate, va poate ajuta!

Mai poti gasi si aici un Aspirator robot Xiaomi Mi Vacuum Mop Cleaner 85081100, mai in buget, daca il prinzi la o oferta decenta, sub 1400-1300 de lei. 

Spor la cumparaturi!

;