Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Becuri Clasice? Sau LED?
Autor: Alina Margica

Becuri Clasice? Sau LED?

Becurile cu Led au acaparat piata cu mult timp in urma, iar pana nu de mult, preturile nu au fost cele mai mici, astfel incat majoritatea celor pe care ii cunosc inca foloseau becurile cu incandescenta!

In acest moment, preturile sunt mult mai accesibile. Daca inca ti se pare mult sa dai 10 lei pe un bec Philips, exista si solutii mai convenabile.

De ce recomand becurile Philips? Pentru ca de peste 2 ani de zile de cand le-am montat, nu am inlocuit niciunul. Intreaga casa este luminata cu becuri led. De la baie si bucatarie, la restul camerelor. Asadar umiditatea, nu este nici ea o problema.

De obicei urmaresc sa am 2-3 becuri in plus in casa, de rezerva, dar am ajuns sa cumpar si pentru familie. Parinti, socrii, chiar si la birou. Unul din cele mai avantajoase pachete este acesta, cu 6 becuri la 58 de lei, dar pretul poate cobora si la 50 de lei / pachet, in momentele in care prindeti oferte!

Pentru becuri la bucata, mai fac comanda la Mathaus, unde gasesti la oferta cu 5 lei, sau intr-o zi obisnuita la  9-10 lei.

Modele sunt aici, de la Vitacom, la 9 lei si un pic, 15W - suficient sa pui 2-3 becuri intr-o camera, sau  asa ceva mai special de la Philips, cu o lumina tot calda!

Pentru mine, care folosesc becuri LED de mai bine de 6 ani, a inceput deja dotarea cu becuri comandate prin dispozitive precum ALEXA ECHO DOT la pret de 209 lei sau GOOGLE HOME.

;