Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Consultatie optemetrica GRATUIT si fara obligatii!
Autor: Alina Margica

Consultatie optemetrica GRATUIT si fara obligatii!

Vederea in ceata, atunci cand conducem sau cand ne concentram pe subiectele aflate la distanta, durerile frecvente de cap si multe alte simptome sunt semne clare ca vederea nu mai este ca cea din tinerete. Un consult de specialitate este indicat in orice moment, iar asta nu e un lucru de speriat, ba chiar deloc. Un consult la timpul lui, o pereche de ochelari cu o reteta corect prescrisa, te scapa de multe alte neplaceri peste cativa ani.

In prag de sarbatori Lensa, cel mai mare showroom de optica din Romania, precum si magazinul anului in ecoomerce in 2018 la categoria "Sanatate si Frumusete" te cheama la consult. Totul GRATUIT si cel mai important, fara OBLIGATII.

Daca asta nu ti se pare suficient, Lensa iti garanteaza ca la final, iti iei reteta si iti poti cumpara lentilele de unde vrei. (Asta daca nu cumva te conving preturile). Apasa aici daca vrei sa te programezi pentru consult!

Anul 2018 a fost unul in care peste 2500 de persoane au beneficiat de consultatiile gratuite pe care Lensa le ofera si in acest moment. Tot in 2018, clientii Lensa au cumparat peste 7000 de rame de vedere si peste 15.000 de lentile de contact.

Programeaza-te aici pentru consult la unul din cei 5 optometristi acreditati!

Search

Articole Recente

Etichete

;