Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Cum sa iti petreci timpul liber infrumusetandu-ti curtea?
Autor: Alina Margica

Cum sa iti petreci timpul liber infrumusetandu-ti curtea?

Sa iti infrumusetezi curtea nu inseamna doar sa ai o curte plina de flori, chiar daca si acest lucru este de luat in calcul, ci este un cumul de elemente pe care le poti implementa. Un gard frumos, un colt preferat special amenajat, o iedera intinsa pe gard! 

Poti sa iti amenajezi un colt, plin de plante, unde sa iti bei cafeaua. Eu personal am lucrat in curte anul trecut, am pregatit in acest sens un spatiu inconjurat de plante ornamentale pe care le-am plantat deja. Anul acesta urmeaza sa realizez un pavaj de caramida, pus pe un pat de nisip. Mi-ar fi placut sa gasesc o caramida similara cu cea din demolari, nu neaparat rosiatica, poate similara cu cea de aici. Cand alegeti caramida, trebuie sa fiti atenti sa aibe si o rezistenta la compresiune, cu cat mai mare cu atat mai bine. Caramida din exemplu are o torsiune de 20N/m2 spre deosebire de aceasta care are doar 10N/m2.

Metode de imbinare pot fi multe, puteti urmari pe pinterest.

O alta idee buna este sa folositi astfel de elemente de fier forjat, decorative, pentru jardiniere/flori. Acestea se gasesc la mathaus, iar pentru pret actualizat, click pe poza.

Preturile se invart in jurul sumei de 30-40 de lei, deci nu sunt scumpe iar efectul este unul extraordinar!

 

;