Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Idei de cadouri pentru copii, sub 100 de lei
Autor: Alina Margica

Idei de cadouri pentru copii, sub 100 de lei

100 de lei este un buget suficient pentru a fi destul de creativ atunci cand vine vorba de cadouri pentru copiii sub 7 ani.

Mai jos veti gasi enumerate o serie de cadouri care cu siguranta vor castiga atentia copiilor.

 

  • Calendar de lemn in limba engleza cu snur de agatat - PRET 99 de lei -  Acest calendar este atat distractiv cat si educational. Copilul dumneavoastra va invata conceptele timpului in ritmul propriu. 
    Toate functiile necesare sunt prezente pentru a invata zilele saptamanii, anotimpurile, timpul si vremea. 
    Usor de atarnat pe perete.

 

 

  • Joc educativ Science4you, set experimente cu apa - PRET 69.99 lei - Setul contine accesoriile necesare pentru 34 experimente haioase si o brosura educativa cu 36 de pagini in  limba engleza. Setul de experimente te va ajuta sa asimilezi cu usurinta si intr-o maniera amuzanta notiuni primare de chimie, dar iti va dezvolta creativitatea si functiile cognitive.

 

  • Joc educativ Science4you, primul meu set de SPA - PRET 99.99 lei - Ar fi minunat sa ai propriul tau set SPA chiar la tine acasa cu care sa te rasfeti in voie. Acum iti poti fabrica singura uleiuri aromate, bile de baie efervescente, sapun cu flori uscate si multe altele! Jocul Science4you contine o brosura educativa cu ajutorul carei vei invata o multime de informatii noi, foarte interesante.
;