Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Inveti sa construiesti, cu libraria DIY de la Mathaus
Autor: Alina Margica

Inveti sa construiesti, cu libraria DIY de la Mathaus

Sa construiesti ceva nu e mare filozofie, daca respecti regulile, daca te documentezi si daca ai un pic de ambitie. Cauta sa vorbesti cu persoane care au trecut prin asta. Chiar daca nu e atat de complicat, exista niste secrete pe care un mester le invata in timp, iar cel mai important este sa stii sa inveti din mers.

Asa ca daca esti la inceput, ia pe langa tine o persoana experimentata urmand ca documentarea ta sa fie un proiect separat in urma careia sa pui in aplicare cunostintele alaturi de mesterul cu care lucrezi.

Eu unul am fost suprins cand am gasit o material extrem de bine documentat, pe site-ul Mathaus, practic ai tutoriale pentru a face orice: de la electrica la cum sa-ti faci necesarul de materiale pentru constructia unei case. E drept, n-o sa te pricepi tu din start, dar un calcul estimativ, iti poti face ca sa stii cum stai cu bugetul. 

Uite, un aspect care poate e necesar in orice curte, ar fi sa stii cum sa iti calculezi necesarul de saci de ciment, la un metru cub de ciment gata preparat. Multi dintre cei care locuiesc la casa se lovesc la un moment dat de necesitatea turnarii unei alei, a unei borduri sau a unei fundatii. Ei bine, iata si articolul cu pricina!

;