Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

PeMelc.ro - start-up romanesc, iesit grabit pe piata
Autor: Alina Margica

PeMelc.ro - start-up romanesc, iesit grabit pe piata

O initiativa romaneasca, pemelc.ro, doreste sa "infrunte transportul urban ineficient, poluant si lent din marile orase".

A fost o surpriza placuta in aceasta dimineata sa vad pe strada 3 trotinete, parca mai mici, cu un logo necunoscut. M-am apropiat si asa am descoperit MELC. 

Pemelc, desi isi doreste sa faca o revolutie in mobilitatea urbana, nu reuseste sa aduca acelasi feeling cu care ne-am obisnuit la Lime, Flow sau e-Wolf, si o sa va spun de ce.

La o scurta analiza, in jumatate de an MELC nu a reusit sa creeze un content care sa atrata pe pagina de facebook, dealtfel nu cred ca strange 10 postari. Site-ul este semi-functional. Exista elemente atat pe desktop cat si pe mobil care nu functioneaza. Pe site nu sunt afisate preturile, decat valorile cu care iti poti incarca "portofelul" in schimb le afli imediat ce iti descarci aplicatia si iti creezi contul. Nici aplicatia nu este chiar cea mai frumoasa, harta este mica iar iconitele si textele sunt foarte mari. 

Costuri pemelc.ro:

  • valorile de incarcare pre-setate sunt: 15 lei, 30 lei sau 60 de lei. In plus ai posibilitatea sa incarci si o suma stabilita de tine, cu mentiunea ca incarcarea minima este de 15 lei. 
  • Pornirea este taxata cu 2.5 lei
  • Tariful pe minut este de 0.5 lei
  • Program de functionare: 07:00 - 23:00

 

;