Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Premiera Miele la IFA 2019: TRIFLEX H1
Autor: Alina Margica

Premiera Miele la IFA 2019: TRIFLEX H1

Miele continua seria premierelor de la IFA 2019 cu primul model de aspirator vertical fara fir din portofoliu. Comod, versatil si cu o autonomie unica pe piata, TRIFLEX H1 stabileste noi standarde la capitolele flexibilitate si confort.

Concept 3-in-1 unic

Particularitatea aspiratorului este PowerUnit, acesta constând dintr-un ansamblu motor, o baterie reincarcabila si o cutie de stocare a prafului, ce poate fi reconfigurat in doar câteva secunde. Astfel, daca PowerUnit este montat direct sub mâner, aspiratorul poate ajunge si în locuri greu accesibile, cum ar fi sub obiectele de mobilier, în timp ce scoaterea periei electrice permite curatarea tavanelor. Daca este folosit pentru aspirarea podelelor, aspiratorul poate acoperi suprafete mari si foarte mari cu un randament constant. Utilizatorii pot lua si o scurta pauza în acest scenariu, lasând aparatul electrocasnic în pozitie verticala. În configuratie singulara, PowerUnit este ideal pentru a aspira firimiturile ramase de la micul dejun sau pentru a curata masina.

Autonomie premium

TRIFLEX H1 PRO este livrat standard cu o baterie reîncarcabila de rezera, ce dubleaza timpul de funtionare, pâna la 120 de minute. Aspiratorul se dovedeste, de asemenea, extrem de avantajos si când vine vorba de stocare. Cu PowerUnit în pozitia inferioara sau superioara, aparatul poate fi suspendat cu ajutorul suportului de perete livrat împreuna cu produsul. Daca nu exista suficient spatiu, Triflex poate fi pur si simplu ridicat în picioare si cablul de reîncarcare poate fi conectat direct la priza. Mai mult, bateria poate fi reîncarcata separat de dispozitiv. 

Realitatea augumentata – demonstratie live la IFA 2019

Tot în cadrul IFA, Miele va demonstra faptul ca tehnologia poate fi mai usor de înteles cu ajutorul realitatii augmentate. Astfel, vizitatorii standului vor putea descoperi, cu ajutorul unei tablete, cum functioneaza Triflex, dar si rezultatele pe care le pot obtine în propria locuinta cu ajutorul acestui aspirator extrem de versatil.

  

;