Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Toamna se numara bobocii
Autor: Alina Margica

Toamna se numara bobocii

Bobocii la care ma refer sunt cei de scoala, piticii nostri care ar trebui sa fie inca fascinati de carti. Tot vad in stanga si-n dreapta ca marile magazine fac oferte si aduc discount-uri foarte mari ori pentru a doua carte cumparata, ori pentru o anumita editura.

Mai jos voi face o lista cu cateva din promotiile active in acest moment:

Libris -  colectie de peste 4500 de titluri sub 10 lei / bucata. In aceasta sectiune, gasesti carti incepand de la 3lei/buc pana la 9.9 lei.

Pentru copii, Libris a pregatit colectiile editurii Girasol, cu 25% reducere, colectia fiind aceasta. 

Editura Girasol a luat fiinta in Romania in anul 2008 iar cartile se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani.  Girasol incurajeaza implicarea activa a parintilor si a bunicilor atat in joc cat si in actul lecturii, stimuland dezvoltarea intelectuala a copiilor chiar din primii ani de viata.

The Power of Storytelling este conferinta care aduce si în 2019 în Bucuresti producatori de continut si comunicatori creativi din întreaga lume, reprezentanti de renume din jurnalism, literatura, realizatori de podcasturi consacrate, antreprenori, ilustratori si documentaristi. Cu tema HEAL, cea de-a noua editie (18-19 octombrie) e construita în jurul puterii povestilor de a vindeca. Carturesti a strâns în  raft câteva dintre cartile speakerilor din toti acesti ani si alte carti recomandate de echipa Decât o Revista.

Search

Articole Recente

Etichete

;