Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Answear.ro - crestere de 50% in primul semestru al anului!
Autor: Alina Margica

Answear.ro - crestere de 50% in primul semestru al anului!

Answear.ro, retailerul ce activeaza in mai multe orase din Romania, anunta o crestere a vanzarilor de 50% fata de aceeasi perioada a anului 2018.

Cu o istorie de 4 ani in Romania, Answear.ro se lauda pentru primele 6 luni cu 550.000 de utilizatori unici si 1.400.000 de vizite lunar!

Un aspect interesat pe care Answear.ro il afiseaza in comunicat, este ca aproximativ 70% din comenzile pe site se fac de pe mobil, iar cosul mediu pentru o comanda este de 300 de lei.

„Datorita investitiei sustinute in platforma online, dar si in aplicatia mobila, pentru a oferi clientilor o experienta de shopping completa, am reusit sa ajungem la o medie de 550.000 de vizitatori unici si 1,4 milioane de vizite lunar in prima parte a anului. Acest lucru se datoreaza si colectiilor speciale pe care le lansam in fiecare luna, dar si portofoliului bogat prezent pe site. Lucram in permanenta pentru a oferi o selectie de brand-uri noi (pe care pana acum romanii le puteau cumpara doar din afara tarii) si ne bucuram sa fim un reper de stil si un curator de tendinte pentru piata autohtona”, transmite Raluca Radu - Country Manager ANSWEAR.ro

Search

Articole Recente

Etichete

;