Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Noul Apple TV, Apple Arcade si Apple TV +, noutatile Apple pentru 2019
Autor: Alina Margica

Noul Apple TV, Apple Arcade si Apple TV +, noutatile Apple pentru 2019

Un nou Apple TV ar putea sa fie anuntat in viitorul apropiat de cei de la Apple, conform unor surse ce au descoperit referinte despre Noul Apple TV, ca avand numele de cod Apple 11.1, sau J305AP. In trecut, aceleasi surse care anunta viitoare lansarea au nimerit denumirile noilor lansari cu mult timp inaintea evenimentelor Apple. De asemenea, MacRumors anunta ca a gasit o referinta a Apple 11.1 intr-o compilare interna a noului iOS 13, urmand ca noul sistem sa ruleze pe un chip A12 Bionic.

Actualul Apple TV 4k isi ruleaza sistemul cu ajutorul unui chip A10X Fusion, similar cu cel folosit pe iPad Pro 10.5 si 12.5, lansate in 2017.

Lansarea noului Apple TV ar avea sens sa se faca in aceasta toamna, avand in vedere ca Apple Arcade, serviciul de jocuri pe baza de abonament, va rula pe iOS, macOS si tvOS. Nu este foarte clar daca noul Apple TV ar avea functionalitati noi, dar cu siguranta ar fi un motiv in plus ca Apple sa faca un upgrade la telecomanda acestuia.

Apple TV + este un nou serviciu de streaming video pe care Apple urmeaza sa il lanseze, tot pe baza de abonament avand la baza un continut original. 

 

;