Atunci cand cauti cele mai mici preturi siguri le gasesti aici.

Testeaza gratuit - Excavatorului LEGO Technic Liebherr R 9800
Autor: Alina Margica

Testeaza gratuit - Excavatorului LEGO Technic Liebherr R 9800

Excavatorul hidraulic Liebherr si-a construit o reputatie solida pentru operatiunile miniere de mare capacitate, capabile sa gestioneze cele mai provocatoare sarcini de minerit.

Cu o greutate uimitoare de 800 de tone, acest utilaj exemplifica deviza „go big or go home”. Gigantul excavator pe senile are 16,2 metri inaltime iar cupa lui are o capacitate de 42 m³ - acest lucru echivaland cu volumul a aproximativ 400 de cazi de baie!

Excavatorul LEGO Technic Liebherr R 9800

Dezvoltat in parteneriat cu Liebherr, modelul LEGO Technic contine 7 motoare, 2 Smart Hub-uri avansate si este actionat prin aplicatia mobila LEGO TECHNIC CONTROL+. Tehnologia sofisticata a aplicatiei permite miscare si functionalitate super-precisa. Ecranul de comanda multifunctional permite utilizatorilor sa conduca masina in toate directiile, sa roteasca suprastructura, sa extinda si sa ridice bratul, sa deschida si sa incline cupa, sa redea efecte de sunet autentice, si sa primeasca feedback in timp real, precum consumul de energie si distanta parcursa.

Modelul are desemenea dimensiuni impresionante, fiind cel mai mare set LEGO Technic realizat pana in prezent: este construit din 4108 piese LEGO si masoara 39 x 65 x 27 cm.

Macheta este plina de detalii care redau excavatorul real extrem de fidel, precum pompele si conductele hidraulice, orificiile de racire, sistemul de stingere a incendiilor, cabina detaliata a operatorului, cu scaun, joystick si panou de comanda. Schema clasica de culori completeaza finisajul acestei magnifice jucarii de constructie LEGO destinate atat copiilor cat si adultilor.

Referitor la acest set LEGO Technic, Gregory Schuh, Marketing Manager la Liebherr-Mining Equipment afirma: „Suntem convinsi ca putem impresiona nu numai fanii LEGO, ci si pe multi fani din industria noastra”.

Evenimentul de lansare

Dimensiunile acestui model dar si functiile avansate fac ca aceasta jucarie sa nu fie accesibila tuturor. insa doritorii il pot vedea si testa gratuit la evenimentul de lansare organizat de Brick Depot la Magazinul Certificat LEGO din Promenada Mall Bucuresti, marti 1 octombrie 2019.

;